Winkel

In onze winkel vindt u enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige fietsen, onze werkplaats heeft het al druk genoeg!
Bij ons vindt u de fietsen van Koga, RIH, Batavus, Cortina, en voor de jongsten onder ons de kinderfietsen van Alpina. Stuk voor stuk merken waar wij ons niet voor hoeven te schamen en samen een breed scala aan alle mogelijke soorten fietsen, van super de luxe Toerfietsen tot degelijke Stadsfietsen, speelse Cruisers en praktische Moederfietsen.
Vanzelfsprekend hebben we ook de beste electrisch ondersteunende fietsen in huis. De Batavus Easy en E-go modellen en Koga E-Bikes zijn bij ons verkrijgbaar. Naast de fietsen met de afneembare accu op de bagagedrager zijn deze nu ook verkrijgbaar met uitneembare accu in het frame. Ook de RIH Omega is weer terug in de collectie, nu ook in derailleur uitvoering. Achterwiel, voorwiel en middenmoter, alle opties zijn beschikbaar. Maar alle systemen hebben hun voor en nadelen. Daarom hebben we van alle systemen testfietsen beschikbaar. En deze kunt u gerust een dagje proberen, om te bepalen wat voor u geschikt is.
Ook voor onze accessoires en onderdelen, van kindertoeter tot trekhaakdrager, van fietstas tot regenkleding geldt dat we alleen waar voor uw geld willen bieden.
Fietskleding, regenpakken en tassen van Agu en Fast Rider, trekhaakdragers van Spinder, onderdelen en accessoires van Topeak, Schwalbe en CST banden en een tubetje solutie van Simson, we hebben het allemaal voor u. En als we het niet hebben bestellen we het voor u, zonder extra kosten.
Niet alleen onze winkel, maar ook onze werkplaats probeert u maximaal fietsplezier te leveren. Zo streven wij ernaar om uw fiets binnen 24 uur weer rijklaar te maken en hebben we gratis leenfietsen ter beschikking.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel op de Limburglaan in Weert