Service & Garantie

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons wat u zoekt en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel!

Deskundig advies

Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden. Wat u wilt is het belangrijkste, altijd. Het gaat ons niet om die fiets die we toevallig op voorraad hebben aan u te verkopen, maar die fiets die het beste bij uw wensen aansluit.

Vakkundige en snelle reparaties

Problemen met uw fiets moeten zo snel mogelijk worden verholpen, en liefst voorgoed. Ons streven is uw fiets binnen 24 uur weer rijklaar te maken. Daarom hebben we heel veel onderdelen gewoon zelf in voorraad. Maakt u een afspraak voor de werkplaats is de fiets normaal gesproken de volgende dag weer klaar. Mocht dat niet lukken hoort u dat meteen bij het aanbieden van de fiets en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Komt u zonder afspraak dan komt de fiets achteraan in de rij en kan het enkele dagen duren en kan het zelfs voorkomen dat we u vragen de fiets weer mee te nemen en op een later tijdstip terug te brengen. We hebben ervoor moeten kiezen om alleen “fietsenmaker-fietsen” aan te nemen voor reparatie en onderhoud, we hebben niet de capaciteit om alles te doen. Voor kleine vervangingen (zadel, jasbeschermers en dergelijke) is geen afspraak nodig.

Leenfiets tijdens reparaties

Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook in indien gewenst gratis een leenfiets ter beschikking. De voorraad leenfietsen is echter beperkt, mocht u dus absoluut een leenfiets nodig hebben neem dan even van te voren contact op. Er zijn ook elektrische leenfietsen beschikbaar.

Perfect afgemonteerd en rijklaar

Om veilig op weg te kunnen en uw fiets perfect rijklaar te maken moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Bij aanschaf van een nieuwe fiets dient u met deze afleveringskosten rekening te houden. Bij ons zijn deze kosten nihil, hoort gewoon bij onze service.

Gratis onderhoudsbeurt

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (na ong. 2-3 maanden) geheel gratis aanbieden. De tweede en derde onderhoudsbeurt tegen een sterk gereduceerd tarief. Informeer ernaar in de winkel.

Eigen fietsverzekering

Als fietsspecialist weten we als geen ander wat belangrijk is aan een goede fietsverzekering. Vandaar dat wij deze zelf, in samenwerking met ENRA, aanbieden. Zelfs met thuisbrengservice door heel Europa. Desgewenst met track&trace en verlengde garantie mogelijkheid. Informeer ernaar in de winkel.

Garantie

Het is misschien wel het laatste waar u aan wilt denken wanneer u een nieuwe fiets aanschaft, maar zeker niet onbelangrijk. Wij bieden op al onze producten, zowel fietsen als onderdelen en accessoires, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.

Indien u vragen heeft over onze service- en garantievoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op!